Recepty > polévky > fazolový krém
Suroviny potřebné pro přípravu:
Množství na 4 porce: 120 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 250 g bílých fazolí, 100 ml mléka, 0,3 litru smetany 33% (šlehačka), 1 vaječný žloutek
Recept na přípravu:
Fazole necháme předem namočit a poté je uvaříme ve vodě do měkka. Vychladlé fazole prolisujeme, přidáme cukr, vanilkový cukr, žloutek a podle potřeby zředíme trochou mléka. Nakonec do krému lehce vmícháme ušlehanou smetanu.
Další recepty:
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Rajská omáčka s hovězím masem nakrájeným na plátky.
Mrkvový krém se zázvorem rozmixujeme dohladka.
Hovězí vývar se zeleninou do nějž vrátíme hovězí maso.
Vývar z morkových kostí přidáme nudle.
Cuketová polévka se smetanou kterou posypeme osmaženou houskou.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Krémová česnečka z mléka.
Rajčatová polévka s noky které zavaříme.
Játrová omáčka s rýží uvařenou dle návodu.
Rajská polévka s těstovinami a lžičkou cukru.
Fazolový guláš s dýní kterému necháme prolnout chutě.
Mexická tortila s kuřecím masem
Fazolový krém přináší na talíře svoji chuť.