Recepty > polévky > fazolačka z konzervy
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
50 g anglické slaniny, 2 cibule, olej, 4 konzervy fazolí, sůl, 3 lžíce hladké mouky
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli. Osmaženou cibuli zasypeme moukou, zalijeme studenou vodou a pečlivě rozmícháme. Poté přidáme fazole z konzervy a provaříme. Nakonec vmícháme nadrobno nakrájenou a osmahlou slaninu a polévku dochutíme solí a polévkovým kořením. Podáváme s chlebem.
Další recepty:
Jemná cibulačka s vejcem.
Fazolačka kterou posypeme strouhaným sýrem.
Houbová polévka se smetanou by se měla vařit nejméně dvacet minut.
Francouzská zeleninová polévka s na kostičky nakrájenými brambory.
Fazolačka s uzeným masem, brambory a česnekem.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Rajčatová polévka z konzervy s bazalkou a worcesterovou omáčku.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Rajská polévka se smetanou kterou na talíři polévku posypeme strouhaným sýrem.
Rychlá rybí polévka z file kterou dochutíme citronovou šťávou.
Houbová omáčka se smetanou kterou nakonec dochutíme.
Fazolačka s klobásou
Ochutnejte recept fazolačka z konzervy.