Recepty

Recepty > polévky > fazolačka s uzeným masem a slaninou

Fazolačka s uzeným masem a slaninou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g bílých fazolí, 300 g uzeného masa, 40 g těstovin, 1 lžíce sádla, 1 lžíce mouky, 50 g slaniny, 1-2 stroužky česneku, sůl

Recept na přípravu:

Fazole namočíme a druhý den je uvaříme do měkka. Uzené maso uvaříme také do měkka a ve vývaru, ve kterém jsme maso vařili, uvaříme i těstoviny. Ze sádla a mouky si připravíme světlou jíšku, rozředíme ji vodou z fazolí, povaříme, přidáme fazole, nakrájené maso, vařené těstoviny a ještě chvíli vaříme. Do hotové polévky zamícháme drobně nakrájenou vyškvařenou slaninu a utřený česnek.

Další recepty:
Cuketová omáčka kterou posypeme parmezánem.
Chlebová polévka do které přidáme rozkvedlané vajíčko.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné zahuštěná a povařená.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Krémová chřestová polévka do které přidáme kousky vychlazeného másla.
Fazolačka s uzeným masem a bramborem.
Cuketová polévka se sýrem a utřeným česnekem.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Dršťková omáčka na víně s rýží.
Fazolačka s klobásou, prolisovaným česnekem a octem.
Drožďová polévka s ovesnými vločkami dochutíme ji solí.
Tvarohová pomazánka s ořechy získá svoji chuť přidáním nastrouhané čokolády.
Fazolačka se smetanou kterou můžeme mírně dokyselit octem.
Drůbeží vývar

Recepty
Motto

Ochutnejte recept fazolačka s uzeným masem a slaninou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.