Recepty > polévky > falešná hovězí polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 větší mrkve, 4 větší petržele, 1 střední celer, trocha oleje, sůl, vegeta
Recept na přípravu:
Očištěnou zeleninu nakrájíme na kolečka a kostičky a osmahneme na rozehřátém oleji. Zalijeme litrem vody, vaříme asi 30 minut, okořeníme a podáváme.
Další recepty:
Rajčatová česnečka s osmaženými kostičkami chleba.
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky do kterého vmícháme nasekanou petrželku.
Chlebová polévka s vajíčkem.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Zelňačka s klobásou ke které můžeme přidat cukr.
Boršč s cuketou necháme povařit.
Hovězí maso na pivě podle hustoty omáčky dolijeme pivem.
Zelňačka s uzeným masem na drobné kostičky.
Francouzská cibulová polévka se šunkou a sýrem.
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s vařenou rýží.
Francouzská pórková polévka
Ochutnejte recept falešná hovězí polévka.