Recepty

Recepty > kuře > drůbeží sekaná plněná párky

Drůbeží sekaná plněná párky

Potřebné suroviny:

600 g polotovaru na drůbeží sekanou, 200 g tenkých párků, 1 vejce, 60 g slaniny, hladká mouka na obalení

Postup přípravy:

Rozmražený polotovar rozdělíme na dvě části a na pomoučeném prkénku upravíme obdélník asi 20 mm silný. Doprostřed dáme tři nožičky párků – delší zkrátíme a použijeme na druhý plát. Dobře zabalíme na obvyklý tvar menší šišky. Stejně upravíme i sekanou z druhé části polotovaru a párků. Slaninu nakrájíme nadrobno a rozškvaříme. Na slaninu na pekáčku vložíme připravené plněné šišky, potřeme je rozšlehaným vejcem a vložíme je do vyhřáté trouby péci. Během pečení poléváme vypečenou šťávou. Je-li třeba, podlijeme teplou vodou nebo vývarem.

Další jídla:
Recept na kuře na paprice s rýží.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Sójová sekaná pečená v troubě.
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Opečená sekaná s lečem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží sekaná plněná párky přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.