Recepty

Recepty > kuře > drůbeží sekaná pečená v remosce

Drůbeží sekaná pečená v remosce

Potřebné suroviny:

600 g polotovaru na drůbeží sekanou, 2 vejce, 1 cibule, 2 stroužky česneku, špetka sladké i pálivé papriky, 60 g slaniny

Postup přípravy:

Do rozmrazeného polotovaru na drůbeží sekanou přidáme celá vejce, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhaný česnek a oba druhy paprik. Vše dobře promícháme. Do remosky dáme na dno rozškvařenou slaninu, vytřeme jí i stěny remosky. Naplníme připravenou sekanou, stejnoměrně rozestřeme a pokapeme na povrchu zbytkem rozškvařené slaniny. Remosku přikryjeme, zapneme a sekanou pečeni zvolna pečeme až 1 hodinu. Během pečení můžeme remosku vždy krátce vypnout a znova asi po 5 minutách zapnout. Sekaná pečeně se lépe propeče. Po upečení krájíme výseče nebo po vychladnutí vyklopíme a krájíme na tenké plátky.

Další jídla:
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem z masové směsi.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Sójová sekaná pečená v troubě.
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Dršťková polévka z kuřecích žaludků do které vmícháme utřený česnek.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Opečená sekaná s lečem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží sekaná pečená v remosce přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.