Recepty

Recepty > kuře > drůbeží míšenina na lasturách s květákem a hráškem

Drůbeží míšenina na lasturách s květákem a hráškem

Potřebné suroviny:

10 g másla, 10 g hladké mouky, 250 ml mléka, sůl, pepř, 200 g uvařeného vykostěného masa z kuřat nebo slepic, 200 g uvařeného květáku, 100 g sterilovaného hrášku, 20 g tvrdého sýra, tuk na vymazání lastur, petrželka na ozdobu

Postup přípravy:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, povaříme ji s mlékem, osolíme, opepříme a doplníme masem nakrájeným na kostičky, zvlášť uvařeným a na růžice rozebraným květákem a odcezeným hráškem. Promícháme, naplníme do vymazaných lastur, posypeme strouhaným sýrem a zapečeme dozlatova. Před podáváním ozdobíme petrželkou.

Další jídla:
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře na kari ochutíme solí.
Francouzská pórková polévka s kostičkami opražené housky.
Studená rajčatová polévka

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží míšenina na lasturách s květákem a hráškem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.