Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra s hroznovým vínem

Drůbeží játra s hroznovým vínem

Potřebné suroviny:

60 g slaniny, 400 g drůbežích jater, pepř, sůl, malý hrozen vína

Postup přípravy:

Slaninu nadrobno nakrájíme a rozškvaříme. Játra omyjeme, osušíme a překrájíme hodně nadrobno, opepříme, trochu osolíme a dáme je na slaninu opéci. Změklá játra dosolíme a doplníme omytými bobulemi vína, společně prohřejeme a podáváme se zeleninovou rýží...

Další jídla:
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept játra na cibulce

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží játra s hroznovým vínem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.