Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra na slanině

Recept na drůbeží játra na slanině

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 pórek, 400 g drůbežích jater, 100 g cherry rajčat, 8 plátků anglické slaniny, bílý pepř, sůl, alobal

Postup přípravy:

Alobal nastříháme na obdélníky, ze kterých vytvarujeme mističky. Pórek očistíme a nakrájíme na delší špalíčky, které podélně nařízneme a rozebereme na jednotlivé vrstvy, kterými vyložíme alobal. Očištěná játra podle potřeby nakrájíme. Na pórek v alobalových miskách poklademe plátky anglické slaniny, játra a cherry rajčátka, opepříme, alobal uzavřeme, balíčky položíme na rozpálený gril, na kterém je přibližně 10 minut pečeme. Podáváme s pečivem.

Další jídla:
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné s majoránkou.
Kuře ala kachna pečeme na zelí.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Drůbeží vývar se zavářkou.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou a vařenými brambory.
Kuřecí roláda pečená v alobalu.
Kuřecí játrová paštika kterou necháme vychladnout ve formě.
Játrová omáčka z kuřecích jater je dobrůtka.
Dršťková polévka z václavek které rostou například na pařezu.
Omáčka z drůbežích jater

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm drůbeží játra na slanině.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.