Recepty > kuře > drůbeží játra jako mozeček
Potřebné suroviny:
60 g másla, 1 cibule, 200 g drůbežích jater, 4 vejce, sůl, petrželka
Postup přípravy:
Na rozehřátém másle zpěníme oloupanou, hodně nadrobno nakrájenou cibuli a hned na ní opékáme také játra, která po omytí nakrájíme hodně nadrobno. Opečená nekrvavá játra osolíme, doplníme vejci, mícháme do husta, vše dosolíme a doplníme nadrobno nakrájenou petrželkou. Podáváme s chlebem.
Další jídla:
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Recept játra na cibulce
Recept na přípravu jídla drůbeží játra jako mozeček přináší na talíř svoji chuť.