Recepty

Recepty > polévky > dršťková polévka po milánsku

Dršťková polévka po milánsku recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g vařených nakrájených dršťek, 20 g slaniny, 1 cibule, stroužek česneku, zelená petrželka, šalvěj, 2 lžíce rajčatového protlaku, mletý pepř, masox, sůl, 50 g šunky, 50 g sýra

Recept na přípravu:

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, které osmažíme, přidáme lístky šalvěje a nadrobno nasekanou petrželku a opět osmažíme. Ke směsi přidáme nakrájené dršťky a rajčatový protlak, vše zalijeme vývarem z masoxu a povaříme. Nakonec opepříme, osolíme a před podáváním přidáme nakrájenou šunku a strouhaný sýr.

Další recepty:
Kuřecí polévka na kterou použijeme kuřecí křídla.
Koprová kulajda - brambory nakrájíme na kostičky...
Cibulačka kterou ozdobíme petrželkou.
Zapečené palačinky plněné kuřecím masem si připravíme naslano.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Dršťková polévka s kořenovou zeleninou.
Kuřecí srdíčka na smetaně podáváme s rýží.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné přeje dobrou chuť.
Palačinky podáváme naplněné libovolnou náplní.
Marináda na kuřecí maso - prolisovaný česnek smícháme s olejem...
Kuřecí polévka se žampiony

Recepty
Dršťková polévka

Ochutnejte recept dršťková polévka po milánsku.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.