Recepty > polévky > dršťková polévka po milánsku
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 g vařených nakrájených dršťek, 20 g slaniny, 1 cibule, stroužek česneku, zelená petrželka, šalvěj, 2 lžíce rajčatového protlaku, mletý pepř, masox, sůl, 50 g šunky, 50 g sýra
Recept na přípravu:
Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, které osmažíme, přidáme lístky šalvěje a nadrobno nasekanou petrželku a opět osmažíme. Ke směsi přidáme nakrájené dršťky a rajčatový protlak, vše zalijeme vývarem z masoxu a povaříme. Nakonec opepříme, osolíme a před podáváním přidáme nakrájenou šunku a strouhaný sýr.
Další recepty:
Kuřecí polévka na kterou použijeme kuřecí křídla.
Koprová kulajda - brambory nakrájíme na kostičky...
Cibulačka kterou ozdobíme petrželkou.
Zapečené palačinky plněné kuřecím masem si připravíme naslano.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Dršťková polévka s kořenovou zeleninou.
Kuřecí srdíčka na smetaně podáváme s rýží.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné přeje dobrou chuť.
Palačinky podáváme naplněné libovolnou náplní.
Marináda na kuřecí maso - prolisovaný česnek smícháme s olejem...
Kuřecí polévka se žampiony
Ochutnejte recept dršťková polévka po milánsku.