Recepty > polévky > cuketová polévka s mrkví
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 středně velké cukety, 3 menší mrkve, 2 brambory, 1 cibuli, malý kousek čerstvého zázvoru, máslo, strouhaný parmezán
Recept na přípravu:
Očistěnou cibuli nakrájíme na malé kousky a zpěníme na oleji. Mrkev, cuketu a brambory omyjeme, očistíme, nakrájíme na drobné kostičky a přidáme na pánev k cibulce. Menší kousek zázvoru najemno nastrouháme a přidáme k zelenině. Vše krátce orestujeme, vložíme do většího hrnce, zalijeme vodou nebo vývarem a vaříme, dokud zelenina nezměkne. Poté vše rozmixujeme a ochutíme solí a pepřem. Polévka by měla být hustá, takže již není třeba ji zahušťovat.
Cuketovou polévku s mrkví podáváme s hoblinkami parmezánu.
Další recepty:
Jemná cibulačka do které přidáme mléko s rozšlehaným vejcem.
Cuketová polévka s rajčaty vše v ní rozmixujeme.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Pivní marináda je použita při grilování.
Hovězí guláš na červeném víně podáváme s chlebem nebo houskovým knedlíkem.
Cuketová polévka se smetanou posypeme ji osmaženou houskou.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Bramboračka na másle se zeleninou.
Cibulačka z červené cibule podávaná se zapečenými sýrovými toustíky.
Cuketová polévka se sýrem který vaříme, až se zcela roztaví.
Mexická fazolová polévka vaříme do úplného změknutí masa.
Cuketová polévka se zeleninou
Ochutnejte recept cuketová polévka s mrkví.