Recepty > polévky > cibulačka s osmaženým chlebem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
50 g másla, 4 lžíce oleje, 1 kg cibule, lžíce cukru, 3 lžíce hladké mouky, 2 litry hovězího bujónu, sůl, pepř, osmažené chlebové krutony
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji a másle zpěníme pokrájenou cibulku, přisypeme cukr a mícháme, dokud směs nezhnědne. Zaprášíme moukou a za stálého míchání postupně přilijeme vývar. Osolíme, opepříme a půl hodiny vaříme. Do talířů s polévkou přidáváme chlebové krutóny.
Další recepty:
Polévka cibulačka se sýrem je posypaná sýrem a petrželkou.
Bramborová buchta s česnekem.
Sójová sekaná pro jejíž přípravu použijeme granulát.
Dršťková polévka s kořenovou zeleninou.
Cibulačka kterou ozdobíme petrželkou.
Falešná dršťková polévka na níž použijeme drůbeží kůži.
Kuřecí vývar s drobením které si připravíme z vajíček.
Bramborová kaše - brambory nakrájíme na malé kousky...
Dršťková omáčka na víně a slanině.
Chléb z kvásku upečeme v troubě.
Sváteční kuřecí vývar
Ochutnejte recept cibulačka s osmaženým chlebem.