Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 cibule, 35 g másla, 25 g hladké mouky, 2 bujóny, 1 vejce, snítka zelené petrželky
Recept na přípravu:
Na rozehřátém másle osmažíme cibuli do sklovita, přidáme hladkou mouku, kterou krátce osmahneme, zalijeme vodou, rozšleháme metličkou a 20 minut vaříme. Poté přidáme bujóny a po jejich rozpuštění vmícháme rozšlehané vejce.
Při podávání cibulačku ozdobíme nasekanou zelenou petrželkou.
Další recepty:
zavářka do polévky s hráškem, ruský boršč je tradiční jídlo ruské kuchyně, cibulačka se sýrem, tradiční boršč, zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, zeleninová polévka s flíčky a šlehačkou, kuřecí prsíčka s cuketou na kari, zeleninová pánev na řecký způsob, kuřecí polévka, drůbeží vývar s rýží, boršč s klobásou, žampionový krém, koprová kulajda, rychlá fazolová polévka
Ochutnejte recept cibulačka.