Recepty

Recepty > polévky > cibulačka

Recept - Cibulačka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 cibule, 35 g másla, 25 g hladké mouky, 2 bujóny, 1 vejce, snítka zelené petrželky

Recept na přípravu:

Na rozehřátém másle osmažíme cibuli do sklovita, přidáme hladkou mouku, kterou krátce osmahneme, zalijeme vodou, rozšleháme metličkou a 20 minut vaříme. Poté přidáme bujóny a po jejich rozpuštění vmícháme rozšlehané vejce.

Při podávání cibulačku ozdobíme nasekanou zelenou petrželkou.

Další recepty:
zavářka do polévky s hráškem, ruský boršč je tradiční jídlo ruské kuchyně, cibulačka se sýrem, tradiční boršč, zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, zeleninová polévka s flíčky a šlehačkou, kuřecí prsíčka s cuketou na kari, zeleninová pánev na řecký způsob, kuřecí polévka, drůbeží vývar s rýží, boršč s klobásou, žampionový krém, koprová kulajda, rychlá fazolová polévka

Recepty
Cibulačka

Ochutnejte recept cibulačka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.