Recepty > polévky > česnečka z divokých hub
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g čerstvě nasbíraných hub, sůl, kmín, polovina kostky masoxu, 3-4 stroužky česneku, zelená petrželka, několik krajíčků chleba, 30 g tuku
Recept na přípravu:
V litru a půl vody vaříme nakrájené houby se solí a kmínem. Přidáme masox a ještě krátce povaříme. Nakonec přidáme do talířů utřený česnek, nadrobno nasekanou petrželku a nudličky na tuku opečeného chleba.
Další recepty:
Boršč s klobásou přelijeme zakysanou smetanou.
Plněná hovězí roláda kterou podáváme s rýží.
Kulajda s koprem a vejci přidáme do ní cukr.
Francouzská bramboračka kterou 15 minut vaříme.
Rajčatová česnečka s osmaženými kostičkami chleba.
Zelňačka s klobásou ke které můžeme přidat cukr.
Játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Smaženice z hub mícháme, dokud houby nezhoustnou.
Francouzská pórková polévka s kousky na kostičky opražené housky.
Zelňačka s uzeným masem na drobné kostičky.
Houbová česnečka ozdobená na talíři nadrobno nasekanou pažitkou.
Drůbeží drůbková polévka
Ochutnejte recept česnečka z divokých hub.