Recepty > vepřové maso > bůček se zelím
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Libovější bůček, bílé hlávkové zelí, cibule, sůl, kmín, sojová omáčka, kečup
Postup přípravy:
Bůček nakrájíme na kostky, vložíme do pekáčku a v troubě orestujeme. Hlávkové zelí a cibuli nakrájíme na nudličky, osolíme, okmínujeme, přidáme na bůček a přibližně 45 minut pečeme v troubě. Poté ochutíme sojovou omáčkou a kečupem, prohřejeme a podáváme s vařeným bramborem.
Další recepty:
zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, těstoviny s fazolemi a vepřovkou, vepřové kotlety, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, nadívaný vepřový řízek, vepřová bašta s kari omáčkou, zapečené vepřové řízky na česneku, bůček na zelí, zapečené brambory s vepřovým masem a houbami, těstoviny s vepřovou směsí, kořeněná vepřová plec, katův šleh, palačinky s masovou náplní
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.