Recepty

Recepty > vepřové maso > bůček se zelím

Recept - Bůček se zelím

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Libovější bůček, bílé hlávkové zelí, cibule, sůl, kmín, sojová omáčka, kečup

Postup přípravy:

Bůček nakrájíme na kostky, vložíme do pekáčku a v troubě orestujeme. Hlávkové zelí a cibuli nakrájíme na nudličky, osolíme, okmínujeme, přidáme na bůček a přibližně 45 minut pečeme v troubě. Poté ochutíme sojovou omáčkou a kečupem, prohřejeme a podáváme s vařeným bramborem.

Další recepty:
zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, těstoviny s fazolemi a vepřovkou, vepřové kotlety, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, nadívaný vepřový řízek, vepřová bašta s kari omáčkou, zapečené vepřové řízky na česneku, bůček na zelí, zapečené brambory s vepřovým masem a houbami, těstoviny s vepřovou směsí, kořeněná vepřová plec, katův šleh, palačinky s masovou náplní

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.