Recepty

Recepty > polévky > bramborová polévka s pórkem a taveným sýrem

Bramborová polévka s pórkem a taveným sýrem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

250 g brambor, 1 pórek, 25 g másla, 1 lžíce oleje, 2 kostky zeleninového bujonu, 300 ml mléka, sůl, mletý pepř, bylinky, 150 g taveného sýra

Recept na přípravu:

Pórek omyjeme, brambory oškrábeme a vše nakrájíme na malé kousky. Pórek a brambory přidáme na rozehřáté máslo a olej a krátce podusíme. Zalijete vývarem (900 ml) a vaříme. Před dovařením přidáme mléko, bylinky, sůl, mletý pepř a sýr.

Další recepty:
Bramborová buchta pečená ve vyhřáté troubě.
Polévka cibulačka se sýrem a utřeným česnekem.
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky do kterého vmícháme nasekanou petrželku.
Bramborová kaše ušlehaná ručním šlehačem.
Boršč s cuketou necháme povařit.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Pórková polévka s taveným sýrem nakrájeným na kousky.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Zelňačka s uzeným masem na drobné kostičky.
Pórková polévka se sýrem a smetanou

Recepty
Motto

Ochutnejte recept bramborová polévka s pórkem a taveným sýrem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.