Recepty

Recepty > polévky > bramboráková bramboračka

Bramboráková bramboračka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

2-3 brambory, 1 vejce, mouka, 2 stroužky česneku, majoránka, 1 bujon, trocha oleje, 1 cibule

Recept na přípravu:

Do hrnce dáme vařit vodu s bujonem. V misce si připravíme těsto jako na bramborák. Lžičkou dáváme do vroucí polévky noky z bramborákového těsta. Na pánvičce orestujeme na rozehřátém oleji nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme ji do polévky. Bramboráková bramboračka se ihned podává.

Další recepty:
Boloňské špagety s mletým masem posypeme strouhaným sýrem.
Bramboračka se sušenými houbami a vymačkaným stroužkem česneku.
Polévka z červené čočky přeje dobrou chuť.
Tradiční boršč podáváme ozdobený zakysanou smetanou.
Polévka z červené čočky a rajčat vařená do změknutí čočky.
Fazolačka na kyselo kterou přikyselíme octem.
Gulášová polévka z mletého masa dochucená polévkovým kořením.
Pórková polévka pro děti rozmixovaná.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Jihočeská bramboračka kterou dochutíme octem.
Hovězí guláš na červeném víně chutná houskovým knedlíkem.
Kulajda s houbami a koprem který přidáme najemno nasekaný.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Bramboračka s kroupami

Recepty
Motto

Bramboráková bramboračka přináší na české talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.