Recepty

Recepty > polévky > zeleninová polévka s fazolkami

Zeleninová polévka s fazolkami

Suroviny potřebné pro přípravu:

80 g brokolice, půl stroužku česneku, 50 g kukuřice, 2 snítky petržele, půl lžičky oleje, 250 ml vývaru, 1 menší cibulka, sůl, pepř, 40 g mražených fazolí, 1 lžička zakysané smetany

Recept na přípravu:

Brokolici omyjeme a rozebereme na růžičky. Oloupeme cibuli a česnek a nasekáme je najemno. Omyjeme a osušíme petržel a nasekáme ji. Na oleji podusíme česnek a cibuli. Zalijeme vývarem, přidáme fazole a 5 minut povaříme. Přidáme brokolici a vaříme další 4 minuty. Osolíme a opepříme, nalijeme na talíř, přidáme zakysanou smetanu a podle chuti můžeme přidat i paprikovou pastu a posypeme nasekanou petrželkou.

Další recepty:
Zeleninová polévka s nudlemi kterou posypeme parmezánem
Rybí ucha z kousků vařené ryby.
Mrkvová polévka s rýží kterou zjemníme smetanou se žloutkem.
Hovězí plátky na houbách naklepeme, ochutíme a osmahneme.
Česnečka recept na vaření.
Staročeská bramboračka chuťově doplněná petrželkou.
Gulášová polévka z mletého masa je dochucená polévkovým kořením.
Španělská česnečka do níž vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.
Hovězí guláš chutná s chlebem.
Pikantní zelňačka a brambory.
Bramboračka s houbami ze dvou brambor.
Smetanová omáčka na těstoviny ze slaniny a fazolových lusků.
Krémová bramboračka do které vmícháme šlehačku.
Italská zeleninová polévka minestrone

Recepty
Motto

Zeleninová polévka s fazolkami má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.