Recepty

Recepty > polévky > vývar z uzeného stehýnka a drůbků

Vývar z uzeného stehýnka a drůbků recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 malé uzené stehýnko, 150 g kuřecíh jatýrek a srdíček, celer, mrkev a 2 rajčata, sůl, pepř, kari koření, bylinky

Recept na přípravu:

Stehýnko, drůbky, mrkev a celer dáme povařit s libečkem, špetkou soli a kari kořením. Ke konci vaření přidáme kousek zelené papriky a rajčata. Měkké stehýnko obereme a nasekáme do polévky. V druhé nádobě povaříme nudle, které nakonec přidáme do vývaru. Dochutíme solí, pepřem a bylinkami a podáváme.

Další recepty:
Jarní minestrone zakápnutá kapkou olivového oleje.
Polévka z kachních drobů s dvěma hrstmi těstovin.
Knedlíčky z játrové paštiky zavaříme.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře.
Cuketová polévka se sýrem taveným.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Hovězí vývar se zeleninou a pokrájenou zelenou petrželovou natí.
Jemná paštika z drůbežích jater kterou podáváme na pečivu s trochou másla.
Zelňačka s mrkví a brambory.
Polévka z droždí do které přidáme vajíčko a mícháme.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Italská zeleninová polévka minestrone posypaná strouhaným parmezánem.
Játrové knedlíčky z kuřecích jater

Recepty
Motto

Ochutnejte recept vývar z uzeného stehýnka a drůbků.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.