Recepty > polévky > vývar z morkových kostí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
morková kost, sůl, 2 kuličky pepře, 2 kuličky nového koření, libeček, 1 bobkový list, 1 mrkev, 1 petržel, kousek brokolice, 1 malá cibule, 2 hrsti nudlí
Recept na přípravu:
Morkovou kost hodinu vaříme v litru osolené vody s kořením. Vařenou morkovou kost vyndáme na talíř a do vývaru přidáme zeleninu a vaříme. Když je zelenina vařená, vyndáme ji, nakrájime na kostičky a vrátíme zpět do vývaru. Nakonec do vývaru přidáme nudle a ochutíme.
Další recepty:
rychlá bramborová polévka, vepřová kýta na zelenině, kuřecí vývar s drobením, dýňová polévka, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, bramborová kaše ze starších brambor, boršč z hovězího a kuřecího masa, cibulačka, krémová polévka z kopřiv, bramborová buchta z nastrouhaných brambor, drůbeží vývar s rýží, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, česnečka recept na přípravu, čočková polévka
Ochutnejte recept vývar z morkových kostí.