Recepty > kuře > výborně chutnající kuře
Potřebné suroviny:
1 kuře, olej, sůl, 1 plechovka birellu, 1 stroužek česneku, 2 lžičky mleté papriky
Postup přípravy:
Kuře nasolíme, potřeme olejem smíchaným s paprikou a česnekem. Otevřeme plechovku birellu a na ni posadíme kuře. Kuře není potopené v žádné šťávě, kůže je křupavá a vůně birellu se natáhne do kuřete.
Další jídla:
Kuře pečené na zelí podáváme s bramborovými knedlíky.
Grilovaná kuřecí křídla podáváme s chlebem.
Staročeská česnečka s kmínovým chlebem.
Slepice pečená na slanině a cibuli podávaná s noky, rýží nebo knedlíky.
Kachna pečená na pomerančích s bramborovou kaší.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Plněné kuřecí řízky podáváme s vařenými brambory.
Polévka z uzeného kolena do které vmícháme zakysanou smetanu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Pečené kuře na žampionech v troubě zapečeme.
Hovězí guláš na červeném víně zahustíme moukou nebo chlebovou střídkou.
Kuřecí kebab recept na doma připravený.
Marinovaná vepřová kýta
Recept na přípravu jídla výborně chutnající kuře přináší na talíř inspiraci.