Recepty > polévky > vepřový vývar s bramborovými kostičkami
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Vepřové kosti od kotlety nebo krkovice s kouskem masa, cibule, česnek, brambory, mletá paprika, majoránka
Postup přípravy:
Vepřové maso a kosti uvaříme v osolené vodě s celou oloupanou cibulí a stroužkem česneku. Poté vývar přecedíme, kosti obereme a nakrájené maso vrátíme zpět do polévky, přidáme na kostičky nakrájené brambory a vaříme do změknutí bramborových kostiček. Nakonec ochutíme paprikou, majoránkou a rozmačkaným česnekem a necháme přejít varem.
Další recepty:
sýrová polévka, ruský boršč, polévka česnečka, koprová kulajda, česnečka, kuřecí vývar s noky, slepičí polévka s žampiony, gulášová polévka, čočková polévka, podzimní polévka, mléková polévka, strouhaná bramborová polévka, zelňačka s klobásou, bramborová polévka
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.