Recepty

Recepty > omáčky > vepřová plec v hamburské omáčce

Vepřová plec v hamburské omáčce

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g vepřové plece, 250 g kořenové zeleniny, 150 g šunkového salámu, 150 g sterilovaných okurek, 1 cibule, 250 ml smetany, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce hořcice, 1 dcl oleje, sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list

Jak připravit tento recept:

Maso osolíme, na oleji ze všech stran opečeme, vyjmeme a uchováme v teple. Ve výpeku zpěníme cibuli, potom přidáme nakrájenou zeleninu a orestujeme. Přidáme 8 kuliček pepře, 4 nového koření, 2 bobkové listy, hořčici, vložíme zpět maso, podlijeme vodou, přisolíme a dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, vyndáme i koření s bobkovým listem, zeleninu rozmixujeme, přilijeme trochu vody nebo vývaru s rozkvedlanou moukou, přidáme na nudličky nakrájený salám a na kostičky nakrájenou okurku a povaříme. Nakonec přidáme smetanu, dochutíme solí a pepřem.

Další recepty:
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Houbová svíčková kterou mírně okyselíme.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Sýrové fondue posypeme mandlovými lupínky.
Svíčková omáčka na smetaně kterou podáváme s kynutým knedlíkem.
Bavorská svíčková s brusinkami.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Koláč s tvarohem a ovocem dáme péci do předem vyhřáté trouby.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Karbanátky z mletého masa podáváme s vařenými bramborami.
Banány v kokosovém těstíčku se sezamovými semínky.
Hamburská vepřová omáčka s houskovým knedlíkem.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Hamburská kýta na smetaně

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje vepřová plec v hamburské omáčce a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.