Recepty > polévky > tvarůžková polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
3 kolečka olomouckých tvarůžků, 1/2 litru mléka, sůl, kmín, 150 g tvarohu na strouhání, 50 g másla, libeček
Recept na přípravu:
Do hrnce nalijeme půl litru mléka a půl litru vody, osolíme, okmínujeme, přidáme krájené tvarůžky a povaříme. Do hotové polévky vsypeme strouhaný tvaroh, máslo a krájený libeček. Podáváme s pečivem.
Další recepty:
Dýňová polévka z hovězího vývaru.
Halászlé z ryb.
Kuře na kari koření.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Dýňová polévka hokaido - do tří šálků vody vložíme řasu...
Polévka halászlé z rybího masa.
Cuketa na kari s kokosovým mlékem.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Hovězí Eintopf s bílými fazolemi.
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Dýňová polévka s kari
Ochutnejte recept tvarůžková polévka.