Recepty

Recepty > maďarská kuchyně > polévka halászlé

Recept polévka halászlé

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné ingredience:

1/2 kg rybího masa, 4 brambory, 2 cibule, 2 lžíce rajského protlaku, 1 lžička sladké papriky, trocha pálivé papriky, olej, sůl, polévkové koření

Postup přípravy polévky halászlé:

Do hrnce vložíme na kostičky nakrájené brambory a drobně pokrájenou cibuli, zalijeme vodou, osolíme a uvaříme do měkka. Po uvaření rozmixujeme a přidáme na kostičky nakrájené rybí maso a protlak a uvaříme do měkka. Na trošce oleje v jiném hrnci rozpustíme sladkou i pálivou papriku a vlijeme do polévky. Dochutíme polévkovým kořením.

Další polévky:
bramborová polévka s haluškami, česnečka, žampionová polévka, polévka cibulačka se sýrem, brokolicová polévka s ovesnými vločkami

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.