Recepty

Recepty > omáčky > tatarka z tofu

Tatarka z tofu

Suroviny potřebné pro přípravu:

100 g bílého tofu, 1 malá cibule, pažitka, 1 lžíce plnotučné horčice, 1 kyselá okurka, pepř, kurkuma, sůl, olej

Jak připravit tento recept:

Tofu a cibuli nakrájíme na kostky, vložíme do mixéru. Přilijeme asi půl dcl vody a mixujeme do hladka. Pokud je směs hladká, během mixování postupně přiléváme olej, dokud tatarka nezhoustne. Nakonec přidáme ostatní suroviny, dosolíme a ještě krátce pomixujeme.

Další recepty:
Tatarka z jogurtu kterou dobře promícháme.
Bavorská svíčková s brusinkami.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Tatarka z cukety vše rozmixujeme dohladka.
Houbová svíčková kterou mírně okyselíme.
Tatarka z kysané smetany, okurky a hořčice.
Svíčková omáčka na smetaně kterou podáváme s kynutým knedlíkem.
Smetanová koprová omáčka s koprem a žloutkem.
Tatarka z majolky dochucená solí a pepřem.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Koprová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje tatarka z tofu a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.