Recepty > omáčky > tatarka z cukety
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny 1: 2 kg cukety, 2 velké cibule, 3 stroužky česneku, 3 feferonky, 1 nastrouhaný křen
Suroviny 2: 2 dcl oleje, 13 dkg cukru krupice, 1 dcl octa, 3 lžíce plnotučné hořčice, 4 lžičky soli, 3 lžičky pepře
Jak připravit tento recept:
Suroviny 1 uvaříme ve troše vody doměkka, pak vodu slijeme, přidáme suroviny 2 a vše rozmixujeme dohladka. Horké plníme do třetinkových sklenic a 20 minut sterilujeme při při 80 °C.
Další recepty:
Tatarka z majolky dochucená solí a pepřem.
Sýrové fondue posypeme mandlovými lupínky.
Houbová svíčková kterou mírně okyselíme.
Banány v kokosovém těstíčku se sezamovými semínky.
Bavorská svíčková s brusinkami.
Svíčková omáčka na smetaně kterou podáváme s kynutým knedlíkem.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Smetanová koprová omáčka s koprem a žloutkem.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Tatarka z jogurtu kterou dobře promícháme.
Koprová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje tatarka z cukety a recept na přípravu.