Recepty > omáčky > svíčková z králíka halali
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 sklenky zeleniny halali, 1 králík, 2 lžíce oleje nebo sádla, 2 cibule, 1 kelímek smetany ke šlehání, bobkový list, nové koření, polohrubá mouka
Jak připravit tento recept:
Králíka očistíme a naporcujeme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme. V kastrolu osmažíme cibuli na sádle nebo na oleji, pak přidáme halali a opět osmahneme. Přidáme naporcovaného králíka a osmahneme. Pro lepší chuť dodáme bobkový list a nové koření, podlijeme vodou a necháme dusit až do změknutí. Měkké králičí maso vyjmeme a omáčku rozmixujeme. Poté ji zahustíme smetanou smíchanou s polohrubou moukou, vrátíme maso a prohřejeme.
Další recepty:
Tatarka z cukety vše rozmixujeme dohladka.
Chilli con carne krátce prohřejeme.
Kuřecí srdíčka na smetaně která krátce prohřejeme.
Svíčková omáčka na smetaně kterou podáváme s kynutým knedlíkem.
Tatarka z jogurtu kterou dobře promícháme.
Svíčková z králíka se zeleninou.
Boloňské špagety na které přidáme tymián a bazalku.
Hamburská omáčka chutná s houskovým knedlíkem.
Kuřecí kapsa se žampiony vaříme 5 minut.
Svíčková z halali do které můžeme přidat šťávu z citronu.
Tatarka z kysané smetany, okurky a hořčice.
Smetanová koprová omáčka s koprem a žloutkem.
Tatarka z majolky dochucená solí a pepřem.
Králík na smetaně recept
Dozvíte se zde, jak se připravuje svíčková z králíka halali a recept na přípravu.