Recepty

Recepty > kuře > studená rajčatová polévka, z drůbežího vývaru

Studená rajčatová polévka, z drůbežího vývaru

Potřebné suroviny:

1 litr netučného vývaru ze slepice, kuřete..., 500 g vyzrálých rajčat, 1 dl bílého vína, 1 dl smetany nebo jogurtu, sůl a cukr podle chuti

Postup přípravy:

Omytá rajčata nakrájíme a uvaříme v malém množství vody zcela doměkka. Pak je prolisujeme do netučného drůbežího vývaru a doplníme vínem, smetanou nebo jogurtem a ochutíme solí a cukrem. Dobře prošleháme. Necháme v chladničce vychladnout a podáváme s bílým pečivem, toasty...

Další jídla:
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Domácí nudle do polévky kladujeme je na suchém místě.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře na kari ochutíme solí.
Francouzská pórková polévka s kostičkami opražené housky.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Studená rajčatová polévka

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla studená rajčatová polévka, z drůbežího vývaru přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.