Recepty

Recepty > polévky > studená polévka z jahod

Studená polévka z jahod recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

100 g másla, 2 lžíce hladké mouky, 500 ml mléka, 250 ml šlehačky, 250 g jahod, 2 lžíce cukru krystal, 100 ml bílého vína

Recept na přípravu:

Z másla a mouky si vytvoříme jíšku, kterou zalijeme mlékem, vmícháme nakrájené jahody a 5-10 minut povaříme. Poté necháme vychladit, vložíme do mixéru, rozmixujeme přidáme šlehačku a víno a necháme vychladnout. Podáváme studené.

Další recepty:
Houbová polévka z čerstvých hub.
Mascarpone krém je připraven z italského sýra.
Cibulačka kterou ozdobíme petrželkou.
Krémová žampionová polévka - nakrájené žampiony osmažíme na másle...
Žampionový krém s mlékem nebo smetanou, které mu dají sametovou chuť.
Koprová kulajda - brambory nakrájíme na kostičky...
Hovězí maso na celeru odáváme s rýží, bramborem nebo bramborovým knedlíkem.
Sójová sekaná na jejíž přípravu použijeme sojový granulát.
Chřestová omáčka - chřest uvaříme v osolené vodě...
Krémová zelňačka s drceným česnekem.
Polévka z celeru

Recepty
Motto

Ochutnejte recept studená polévka z jahod.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.