Recepty > polévky > srbská polévka s taveným sýrem
Suroviny potřebné pro přípravu:
150 g pórku, 30 g másla, 200 g taveného sýra, masox, petrželka, sůl
Recept na přípravu:
Očištěný, vypraný pórek nakrájíme na kolečka, vložíme do osolené vody a vaříme. Po změknutí přidáme sýr, masox a máslo. Prohříváme velmi pomalu. Při podávání ochutíme petrželkou.
Další recepty:
Zimní minestrone podáváme s pečivem.
Srbská čorba ze zeleniny, masa a brambor.
Fazolová čorba kterou okyselíme citronovou šťávou.
Brynzová polévka z tohoto sýra.
Španělská česnečka ke které přidáme osmažené kostičky bagety.
Koprová polévka s houbami kterou okyselíme octem.
Selská bramboračka s uzeným masem a zelenou petrželku.
Selská bramborová polévka doplňují ji vaječné nočky.
Srbské brambory posypeme strouhaným sýrem.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Španělská kuchyně je různorodá.
Rajčatová polévka s bazalkou a šlehačkou.
Tvarůžková čína dochucená sojovou omáčkou.
Polévka cibulačka se sýrem
Srbská polévka s taveným sýrem má své chuťové kouzlo.