Recepty > polévky > španělská cibulačka
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g cibule, 40 g oleje, Masox, 4 krajíce chleba, sůl, pepř, ocet, tuk na smažení
Recept na přípravu:
Cibuli nakrájíme na kolečka, rozebereme na kroužky a zpěníme na oleji. Zalijeme vývarem z Masoxu, opepříme, osolíme, přikyselíme a povaříme. Na rozpáleném oleji opečeme malé topinky, položíme je na talíře a zalijeme polévkou.
Další recepty:
Brynzová polévka z tohoto sýra.
Zimní minestrone podáváme s pečivem.
Španělská česnečka ke které přidáme osmažené kostičky bagety.
Koprová polévka s houbami kterou okyselíme octem.
Selská bramboračka s uzeným masem a zelenou petrželku.
Selská bramborová polévka doplňují ji vaječné nočky.
Cibulačka se sýrem strouhaným.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Srbská čorba ze zeleniny, masa a brambor.
Španělská kuchyně je různorodá.
Rajčatová polévka s bazalkou a šlehačkou.
Tvarůžková čína dochucená sojovou omáčkou.
Fazolová čorba kterou okyselíme citronovou šťávou.
Polévka cibulačka se sýrem
Španělská cibulačka má své chuťové kouzlo.