Recepty

Recepty > polévky > španělská cibulačka

Španělská cibulačka

Suroviny potřebné pro přípravu:

100 g cibule, 40 g oleje, Masox, 4 krajíce chleba, sůl, pepř, ocet, tuk na smažení

Recept na přípravu:

Cibuli nakrájíme na kolečka, rozebereme na kroužky a zpěníme na oleji. Zalijeme vývarem z Masoxu, opepříme, osolíme, přikyselíme a povaříme. Na rozpáleném oleji opečeme malé topinky, položíme je na talíře a zalijeme polévkou.

Další recepty:
Brynzová polévka z tohoto sýra.
Zimní minestrone podáváme s pečivem.
Španělská česnečka ke které přidáme osmažené kostičky bagety.
Koprová polévka s houbami kterou okyselíme octem.
Selská bramboračka s uzeným masem a zelenou petrželku.
Selská bramborová polévka doplňují ji vaječné nočky.
Cibulačka se sýrem strouhaným.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Srbská čorba ze zeleniny, masa a brambor.
Španělská kuchyně je různorodá.
Rajčatová polévka s bazalkou a šlehačkou.
Tvarůžková čína dochucená sojovou omáčkou.
Fazolová čorba kterou okyselíme citronovou šťávou.
Polévka cibulačka se sýrem

Recepty
Motto

Španělská cibulačka má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.