Recepty > polévky > slepičí vývar s vajíčkem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100g slepičího masa, vývar ze slepice, 40g rýže, 2 vejce, 1 citron, sůl, pepř, kari koření, pažitka
Recept na přípravu:
Vývar ze slepice přecedíme, přidáme propláchnutou spařenou rýži, uvedeme do varu a rýži uvaříme doměkka. Poté zalijeme vejci rozšlehanými s citrónovou šťávou, přidáme sůl, pepř a kari koření a již dále nevaříme. Nakrájené slepičí maso a sekanou pažitku vložíme do talířů a přelijeme polévkou.
Další recepty:
Čínská polévka z kuřecích křídel.
Hovězí vývar se zeleninou z hovězích žeber.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky z drůbežích jater.
Bramboračka je tradiční recept.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Polévka z kuřecích krků - krky vložíme do hrnce...
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky - hovězí maso zalijeme...
Babiččina bramboračka s houbami.
Polévka z rybích hlav - rybí hlavy vložíme do litru a půl vody...
Domácí nudle do polévky podle tradiční receptury.
Domácí klobásy z vepřové plece.
Ochutnejte recept slepičí vývar s vajíčkem.