Recepty > polévky > rýžová česnečka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 hrst rýže, 1 hrst ovesných vloček, 1 cibule, 1 mrkev, několik stroužků česneku, koření, 2 lžíce rajského protlaku, hrst mražené zeleniny, 1 lžíce vinného octa, polovina citronu šťáva z citronu, sojová omáčka, worcestrová omáčka
Recept na přípravu:
Uvedeme do varu litr vody, přidáme rýži a ovesné vločky, nadrobno nakrájenou cibuli, mrkev a část česneku, přidáme veškeré koření a rajský protlak a vaříme dokud není rýže měkká. Když rýže změkne, přidáme mraženou zeleninu, přivedeme k varu a ihned odstavíme. Nakonec polévku dochutíme vinným octem, štávou z citronu, sojovou a worcestrovou omáčkou. Pokud je potřeba, osolíme.
Další recepty:
Zeleninová polévka z mražené zeleniny.
Jablečný závin - mouku a sůl zaděláme s vodou...
Rajská omáčka z rajčat.
Kuřecí vývar s noky z vajíčka a krupičky.
Rýžový nákyp - do mléka přidáme špetku soli...
Rajská polévka s máslovým kapáním z rajčatové šťávy a protlaku.
Česnečka z pěti stroužků.
Rýžová kaše s meruňkami či jiným ovocem.
Česnečka se šunkou - na másle trochu osmahneme polovinu paličky česneku...
Minestrone pochází z Itálie.
Houbová česnečka
Ochutnejte recept rýžová česnečka s ovesnými vločkami.