Recepty

Recepty > polévky > rybí polévka z tresky

Rybí polévka z tresky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 g mořské tresky, 2 lžíce másla, hladká mouka, 1 větší mrkev, polovina malého celeru, 1 petržel, 1 vejce, muškátový oříšek, sůl, pepř, petrželka

Recept na přípravu:

Nejdříve si zvlášť uvaříme filé z tresky. Cibuli a kořenovou zeleninu nadrobno nasekáme a opražíme na rozehřátém másle do poloměkka. Přidáme hladkou mouku a ještě chvíli restujeme. Na takto orestovanou zeleninu přecedíme vývar z tresky a ještě chvíli povaříme. Uvařené filé vidličkou jemně natrháme na malé kousky a přidáme do polévky. Doplníme petrželovou natí, nastrouhaným muškátovým oříškem, vmícháme vejce, opepříme a osolíme.

Další recepty:
Rybí pomazánka chutná namazaná na chléb.
Falešná dršťková polévka z kůže.
Rybí polévka z filé dochucená mlékem.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky a bílým pečivem.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Falešná slepičí polévka z mrkve.
Rybí placičky osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Bramboračka na másle s jíškou.
Couračka z kyselého zelí ke které při podávání přidáme rozpuštěné máslo.
Rybí polévka do které přidáme prolisovaný česnek a rozmixovaný hrášek.
Polévka cibulačka se sýrem kterou posypeme sýrem a petrželkou.
Rychlá rajská omáčka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept rybí polévka z tresky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.