Recepty

Recepty > polévky > rybí polévka z nilského okouna

Rybí polévka z nilského okouna recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

10 dkg odřezků z filetu nilského okouna, sůl, máslo, celer, mrkev, 2 cibulky šalotky, pórek, mletý pepř, sušený kopr, smetana

Recept na přípravu:

Odřezky z filetů okouna nilského nakrájíme na menší nepravidelné tvary, osolíme a osmažíme na rozpuštěném kousku másla. Přidáme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu a na jemná kolečka nakrájenou cibuli šalotku. Zalijeme 1,5 litrem horké vody a necháme cca 10 minut vařit. Na závěr přidáme najemno nakrájený pórek. Polévku osolíme, opepříme, ochutíme špetkou sušeného kopru, přidáme cca 2 dcl smetany a necháme přejít varem.

Další recepty:
Bramboračka na másle s jíškou.
Rybí placičky osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Vánoční kapří polévka s osmaženou houskou.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky a bílým pečivem.
Rybí pomazánka chutná namazaná na chléb.
Polévka z kapra s nočky, které zavaříme ve vroucí polévce.
Rybí polévka z filé dochucená mlékem.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Falešná slepičí polévka z mrkve.
Couračka z kyselého zelí ke které při podávání přidáme rozpuštěné máslo.
Rybí polévka do které přidáme prolisovaný česnek a rozmixovaný hrášek.
Rybí polévka z tresky

Recepty
Motto

Ochutnejte recept rybí polévka z nilského okouna.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.