Recepty > polévky > rajská polévka s bazalkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
olivový olej, hladká mouka, 500 g rajčat, 1 rajčatový protlak, 5 stroužků česneku, 1 kostka zeleninového bujonu, bazalka
Recept na přípravu:
Rajčata spaříme a oloupeme, pokrájíme na kostičky. Z oleje a mouky si vytvoříme jíšku, vmícháme rajčatový protlak, zalijeme vodou, osolíme a přidáme bujon a rajčata. Asi 20 minut vaříme, ke konci přidáme čerstvou bazalku a nahrubo nasekaný česnek.
Další recepty:
Brokolicová polévka recept na přípravu.
Česnečka s bramborami nakrájenými na kostičky.
Vajíčková polévka přináší vytříbenou chuť.
Krémová zelňačka zalitá vývarem, kterou podáváme posypanou petrželkou.
Česneková polévka s uzeným masem.
Rajská omáčka z protlaku.
Vajíčková tlačenka je vaječná varianta.
Rajská omáčka z čerstvých rajčat a hovězího masa.
Rychlá česnečka pro rychlou přípravu.
Italský chléb focaccia je tradiční jídlo.
Jemná brokolicová polévka
Ochutnejte recept rajská polévka s bazalkou.