Recepty > omáčky > rajčatové čatní
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
6 rajčat, kůra z 1/4 citronu, 1/2 cibule, 1/4 lžičky zázvoru, 1/2 lžičky soli, trocha pepře
Jak připravit tento recept:
Rajčata upečeme, oloupeme, rozmixujeme s citronovou kůrou a cibulí a přidáme ostatní součásti. Zahustíme pomalým varem do hustoty kečupu. Podáváme k vařenému masu, vejcím apod.
Další recepty:
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Cibulová polévka se sýrem nastrouhaným.
Chilli con carne nakonec krátce prohřejeme.
Čatní z rebarbory naplníme sklenic a zavíčkujeme.
Angreštová polévka podávaná vychladlá.
Vepřové koleno na červeném víně vyjmeme a naporcujeme.
Falešná svíčková na smetaně s citronovou šťávou nebo octem.
Bavorská svíčková které dodají chuť brusinky.
Čatní z cukety obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Kuřecí polévka se žampiony a drobně pokrájenou pažitku.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Cibulová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje rajčatové čatní a recept na přípravu.