Recepty

Recepty > polévky > pórková polévka s uzeným masem a cizrnou

Pórková polévka s uzeným masem a cizrnou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 pórek, 1 plechovka cizrny neco 3/4 šálku suché, 200 g uzeného masa, 1 lžíce másla, polévkové koření žluté, 1 stroužek česneku

Recept na přípravu:

Pokud použijeme suchou cizrnu, namočíme ji na noc předem, poté propláchneme a v čisté vodě uvaříme doměkka. Na másle zpěníme pórek nakrájený na kolečka, necháme zesklovatět, zalijeme horkou vodou, ochutíme utřeným česnekem a polévkovým kořením. Když pórek změkne, přidáme opláchnutou cizrnu a maso nakrájené na kostičky a prohřejeme.

Další recepty:
Bramboračka s houbami a kmínem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky do kterého vmícháme nasekanou petrželku.
Halušky se zelím a uzeným masem necháme přejít varem.
Houbová omáčka s kysanou smetanou kterou zašleháme.
Polévka cibulačka se sýrem a utřeným česnekem.
Boršč s cuketou necháme povařit.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Pórková polévka s taveným sýrem nakrájeným na kousky.
Hovězí vývar se zeleninou a zavářkou.
Zelňačka s uzeným masem na drobné kostičky.
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Pórková polévka se sýrem a smetanou

Recepty
Motto

Ochutnejte recept pórková polévka s uzeným masem a cizrnou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.