Recepty > polévky > polévka z mletého masa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
300 g mletého masa, sůl, mletý pepř, 1 menší cibule, 1 kostka hovězího bujónu, 2 lžičky majoránky a případně další bylinky, 3 brambory, 1/2 sáčku mražené zeleniny - mrkev, hrášek, kukuřice, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Do 1 litru studené vody (musí být studená, pokud by se maso vložilo do horké vody, vytvořila by se jedna velká masová hrouda) rozdrobíme mleté maso, osolíme, opepříme, přidáme oloupanou cibuli, bujón a koření. Přivedeme k varu a 10 minut vaříme. Poté přidáme brambory nakrájené na kostičky a zeleninu a vaříme dalších 10 minut. Nakonec přidáme nadrobno pokrájenou petrželku a již nevaříme.
Další recepty:
rychlá bramborová polévka, vepřová kýta na zelenině, kuřecí vývar s drobením, gulášová polévka z mletého masa, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, bramborová kaše ze starších brambor, boršč z hovězího a kuřecího masa, polévka z mletého masa se žampiony, bramborová buchta z nastrouhaných brambor, vývar z morkových kostí, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, česnečka recept na přípravu, čočková polévka, cibulačka
Ochutnejte recept polévka z mletého masa.