Recepty

Recepty > polévky > polévka z hříbků

Recept - Polévka z hříbků

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

3 větší čerstvé hříbky (mohou být i mražené nebo sušené), máslo, 1 mrkev, petrželová nať, hladká mouka, kmín, 1 nové koření, mletý pepř, 2 brambory, zeleninový bujón, česnek

Recept na přípravu:

Rozehřejeme máslo, na kterém zpěníme trochu nastrouhané mrkve, petrželovou nať, zaprášíme moukou, trochu osmahneme a zalijeme asi 1,5 litrem studené vody. Přidáme hříbky, kmín, nové koření, špetku pepře, zbytek mrkve nakrájený na kolečka, brambory nakrájené na kostičky, zeleninový bujón a vaříme pozvolna aspoň hodinu. Deset minut před koncem vaření přidáme do polévky prolisovaný česnek.

Další recepty:
Fazolová polévka z hnědých fazolí.
Kyselo z hub je okyselené octem.
Hříbky na slanině - pokrm z hub.
Slepičí vývar připravíme z celé slepice.
Hraška se žampiony na kterou použijeme mražený hrách.
Kuřecí vývar s drobením ozdobíme zelenou petrželkou nebo pažitkou.
Zelňačka na jejíž přípravu použijeme sklenici sterilovaného zelí.
Slepičí vývar s vajíčkem - vývar ze slepice přecedíme.
Hříbkové bramboráčky připravíme z kila a půl hříbků.
Sýrová roláda z eidamu a lučiny.
Fazolová polévka z bílých fazolí

Recepty
Motto

Ochutnejte recept polévka z hříbků.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.