Recepty > polévky > polévka z bramborového vývaru
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 litry odvaru z brambor, 1 cibule, celerová nať, petrželová nať, 1 lžíce sádla, hladká mouka, nudle, masox
Recept na přípravu:
Do vody z uvařených brambor nastrouháme cibuli a vložíme zelenou petrželovou a celerovou nať a vaříme. Poté přidáme ze sádla a hladké mouky připravenou světlou jíšku, povaříme a přecedíme. Do hotové polévky zavaříme nudle nebo strouhané těsto. Nakonec vylepšíme chuť polévky kostkou masoxu.
Další recepty:
rychlá bramborová polévka, vepřová kýta na zelenině, kuřecí vývar s drobením, gulášová polévka z mletého masa, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, bramborová kaše ze starších brambor, boršč z hovězího a kuřecího masa, polévka z mletého masa, bramborová buchta z nastrouhaných brambor, vývar z morkových kostí, ruský boršč pochází z ruské kuchyně, česnečka recept na přípravu, čočková polévka, cibulačka
Ochutnejte recept polévka z bramborového vývaru.