Recepty

Recepty > ruská kuchyně > polévka soljanka

Recepty - Polévka soljanka

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Olej, 1 cibule, 200 g vepřové plece, 200 g hovězí plece, sladká mletá paprika, 2 stroužky česneku, drcený kmín, 2 lžíce rajského protlaku, 1 dcl nálevu z okurek, sůl, pepř, bobkový list, nové koření, klobása, 1/4 sklenice kyselého zelí, 2 červené papriky, 4 sladkokyselé okurky, polovina citronu, 2 lžíce octa, 2 lžíce cukru

Postup přípravy:

Rozehřejeme olej, na kterém osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme maso, sladkou papriku, jeden česnek, kmín, rajský protlak, nálev z okurek a dochutíme solí a pepřem. Vložíme pytlík s kořením, zalijeme vodou a vaříme.

Na pánvi osmahneme rozkrájenou klobásu, nakrájené zelí, papriky a okurky. Po 5 minutách smažení směs přisypeme do hrnce s polévkou a dále vaříme asi 30 minut. Na závěr dochutíme šťávou z poloviny citronu, druhým česnekem, octem, cukrem a dle chuti dosolíme.

Další recepty:
ruský boršč, sýrová polévka, francouzská pórková polévka, ruská slepičí polévka, žampionová polévka, pirožky plněné masem, kvasnicová polévka s krupicí, brokolicová krémová polévka, dršťková polévka, sýrová roláda, květáková polévka, žampionový krém, česnečka, polévka šči

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.