Recepty > kuře > polévka pórková s drůbežím masem
Potřebné suroviny:
500 g pórku, sůl, 20 g Hery, 1 lžička sladké papriky, 1 litr drůbežího vývaru, 100 g vařeného drůbežího masa, petrželka
Postup přípravy:
Pórek očistíme, rozpůlíme a nakrájíme asi cca 1 cm silné kousky, vložíme do hrnce, přidáme tuk, rozpustíme v něm papriku, osolíme a pórek krátce, jen asi 5 minut, dusíme doměkka. Zalijeme scezeným drůbežím vývarem a doplníme na kostičky nakrájeným masem. Necháme dobře prohřát a dochutíme nadrobno nakrájenou petrželkou.
Další jídla:
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Domácí nudle do polévky kladujeme je na suchém místě.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Husí játra jako minutka s rýží.
Kuře na kari ochutíme solí.
Francouzská pórková polévka s kostičkami opražené housky.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Květáková polévka
Recept na přípravu jídla polévka pórková s drůbežím masem přináší na talíř svoji chuť.