Recepty

Recepty > polévky > polévka minestra

Polévka minestra recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

kousek kapusty, kousek celeru, 1 pórek, kousek petržele, několik zelených fazolek, olej, 1 cibule, 60 g rýže, sůl, 1,25 litru vývaru z masa nebo masoxu, 1 stroužek česneku, 50 g strouhaného sýra

Recept na přípravu:

Veškerou zeleninu očistíme a pokrájíme. Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme rýži, zeleninu, osolíme, zalijeme vývarem a vaříme do měkka. Nakonec vmícháme se solí utřený česnek. K zeleninové polévce podáváme strouhaný sýr.

Další recepty:
Těstoviny s listovým špenátem a parmezánem.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Houbová omáčka se smetanou dochucená citronovou šťávou.
Zelná polévka s bramborem a rozkvedlaným vejcem.
Bramboračka s houbami a drceným kmínem.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Česnečka s bramborem a opečeným chlebem.
Houbová polévka se smetanou ozdobená zelenou petrželí.
Boršč s červenou řepou podáváme s chlebem nebo samotný.
Mrkvová polévka s rýží zjemníme smetanou rozmíchanou s žloutkem.
Krémová zelňačka s česnekem a smetanou.
Mrkvová polévka se zázvorem

Recepty
Motto

Ochutnejte recept italská zeleninová polévka minestra.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.