Recepty

Recepty > kuře > polévka cibulačka s drůbežím vývarem

Polévka cibulačka s drůbežím vývarem

Potřebné suroviny:

1 litr vývaru z kuřete nebo slepice, případně drůbků, 2 lžíce tuku, 2 velké cibule, pažitka

Postup přípravy:

Na tuku osmažíme oloupanou, na tenké plátky nakrájenou cibuli. Pažitku nakrájíme na drobno. Horký vývar rozdělíme na talíře, doplníme připravenou cibulí a povrch posypeme pažitkou. Ihned podáváme ještě teplé.

Další jídla:
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Husí játra jako minutka s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Knedlíčky z droždí zaváříme ve vroucí polévce.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Marinované kuře s bramborem.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Domácí nudle do polévky kladujeme je na suchém místě.
Polévka cibulačka se sýrem

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla polévka cibulačka s drůbežím vývarem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.