Recepty

Recepty > vepřové maso > plněná vepřová kapsa v bramborákovém těstě

Recept - Plněná vepřová kapsa v bramborákovém těstě

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

1 sáček kysaného zelí, 4 silné vepřové řízky, sůl, pepř, grilovací koření, 25 dkg klobásy nebo čabajky, pikantní hořčice, sýr Niva, 6 brambor, 1 vejce, 1 šálek hladké mouky, česnek, majoránka, olej

Postup přípravy:

Zelí dusíme do hněda. Řízky naklepeme a ostrým nožem vytvoříme kapsu, kterou vymažeme solí, pepřem a grilovací směsí a naplníme zelím, klobásou, hořčicí a Nivou. Otvor uzavřeme. Z nastrouhaných brambor, vejce, mouky, česneku a majoránky uhněteme těsto na bramborák. Plněné kapsy obalíme v bramborákovém těstě a vložíme na pánev s rozpáleným olejem, kde je pomalu smažíme.

Plněnou vepřovou kapsu v bramborákovém těstě podáváme s vhodnou přílohou.

Další recepty:
kotlety s hroznovým vínem, vepřová panenka na provensálském koření, vepřové nudličky na víně, džuveč, vepřové kotlety, vepřová plec s mrkví, česnekové kapsy, vepřové kotlety zapečené s brambory a smetanou, vepřové kotlety na houbách, pivovarský tokáň, domácí klobásy, vepřové ledvinky s muchomůrkou růžovkou

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace nejen o jídle.