Recepty

Recepty > polévky > pivní cibulačka

Pivní cibulačka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

6 cibulí, 5 dl černého piva, olej a kousek másla, 4 stroužky česneku, polovina kávové lžičky cukru, 6 dl kuřecího vývaru, sůl, mletý pepř, polovina badyánu a špetka drceného kmínu, chléb, petrželka

Recept na přípravu:

Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme na plátky, které orestujeme na rozehřátém oleji a másle dozlatova. Přidáme cukr a necháme trochu zkaramelizovat. Zalijeme pivem, vývarem, přidáme koriandr a 15 minut pomalu vaříme. Podle potřeby osolíme, opepříme a ochutíme drceným kmínem. Zdobíme nasekanou zelenou petrželkou a kostkami opečeného nakrájeného chleba.

Další recepty:
Bramboračka s kroupami vařená do změknutí brambor.
Pivní marináda na marinování masa.
Rybí polévka s rajčaty a podušenou zeleninou.
Zelňačka s čočkou a kysanou smetanou zahuštěná jíškou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Hovězí vývar se zeleninou a zelenou petrželovou natí nebo pažitkou.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme na talíři.
Krémová rybí polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept pivní cibulačka.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.