Recepty > kuře > pečená kuřecí prsíčka na moravance zalitá smetanou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
4 kuřecí prsíčka, 1 smetana na vařeni, 1 cibule, 1 zelenina moravanka
Postup přípravy:
Prsíčka nasolíme a vložíme do vymaštěného menšího pekáčku, cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe vedle prsíček. Přidáme moravanku, okořeníme a zalijeme smetanou. Vložíme do trouby vyhřáté na teplotu 200 °C, ve které upečeme.
Další jídla:
Kuře na kari zjemníme smetanou.
Kuřecí řízky v tatarské omáčce podáváme s bramborovou kaší jako přílohou.
Kuře na pomerančích podáváme s rýžovými nudlemi.
Vepřové nudličky na víně podáváme s vhodnou přílohou.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou, kterou ho přelijeme.
Rychlé kuřecí plátky můžeme při podávání polít šťávou.
Zapečená kuřecí stehna posypeme zbytkem sýra.
Masové kuličky v rajské omáčce dochutíme citronovou šťávou.
Fazolky na smetaně s hovězím masem podáváme s vařenými bramborami.
Vepřové plátky na žampionech podáváme s brambory.
Kuřecí srdíčka na smetaně
Recept, podle kterého připravíme pokrm pečená kuřecí prsíčka na moravance zalitá smetanou.